Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Work, Share & Inspire

Health & More is een levendige werk- en ontmoetings­plek waar gezondheid en een gezonde levensstijl centraal staan. Een gezondheids­centrum om gezond te blijven, gezonder te worden en waar je naartoe gaat voor je plezier!

Health & More

Lever jij diensten op het gebied van gezondheid en zoek je een kamer of zelfs een complete unit op maat, waar je met jouw expertise goed zit? Op een Health & More locatie val je op en maak je gebruik van inspirerende branchegenoten om je heen.

Onze locaties

Verrassende werk- en ontmoetingsplekken met gedeelde faciliteiten zoals wachtkamer, pantry, toiletten en kleedkamers. Je vindt ons op twee mooie en goed bereikbare locaties in Woerden en Rotterdam.

Ondernemers onder één dak die elkaar inspireren, ondersteunen en versterken.

 

Een ruimte huren bij Health & More?

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van Health & More? Neem dan contact met ons op of kijk op www.wonenofwerken.nl
E-mail: klantenservice@vdhvastgoedmanagement.nl
Tel: 0348 - 48 40 10

Locaties
Woerden

Pompmolenlaan 26
3447 GK Woerden

Rotterdam

Marshallweg 7-47
3068 JN Rotterdam

Copyright © Health & More | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud