Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

in the spotlight

Studio Elevate

LOCATIE:

Woerden

Activiteiten

Hier komen onze activiteiten te staan. Dit kan wel eens een stukje tekst zijn. Niet heel lang denk ik, maar dat weet ik niet zeker. Hier komen onze activiteiten te staan. Dit kan wel eens een stukje tekst zijn. Niet heel lang denk ik, maar dat weet ik niet zeker. Hier komen onze activiteiten te staan. Dit kan wel eens een stukje tekst zijn. Niet heel lang denk ik, maar dat weet ik niet zeker. 

Speciale acties

Hier komen de speciale acties te staan. Ook hier is weer ruimte voor een stukje tekst, afhankelijk van de huurder wordt hier het een en ander neergezet. Hier komen de speciale acties te staan. Ook hier is weer ruimte voor een stukje tekst, afhankelijk van de huurder wordt hier het een en ander neergezet. Hier komen de speciale acties te staan. Ook hier is weer ruimte voor een stukje tekst, afhankelijk van de huurder wordt hier het een en ander neergezet. 

Waarom Health & More?

De voordelen die wij als huurder ervaren:

Hier kan de huurder zeggen wat de voordelen zijn van het huren binnen het concept Health & More. Dit zou bijvoorbeeld met een lijst kunnen:

  • Voordeel 1
  • Voordeel 2
  • Voordeel 3

Een ruimte huren bij Health & More?

↓  Neem contact op  ↓

Locaties

Woerden

Pompmolenlaan 26
3447 GK Woerden

Rotterdam

Marshallweg 7-47
3068 JN Rotterdam

Copyright © Health & More | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud