Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Werken en ontmoeten bij Health & More

Je zoekt een kamer of zelfs een complete unit op maat. Maar je wilt niet zomaar ergens je klanten bedienen. Je wilt je klanten verrassen met mogelijkheden. En wat dacht je van een ontmoetingsplek waar je klanten en jij geïnspireerd raken door de mensen om je heen.

Een verrassende werk- en ontmoetingsplek

Dat is wat Health & More biedt voor ondernemers die zich inzetten voor een betere gezondheid van hun klanten. Onze locaties nodigen uit om je eigen specialisme uit te voeren en verwelkomen je in een relevant netwerk van branchegenoten. Bezoekers zien in één oogopslag de diversiteit aan mogelijkheden binnen de locatie.

Ondernemers

Ondernemers onder één dak die elkaar inspireren, ondersteunen en versterken. Een ongedwongen netwerk van kennis, ervaring en ideeën. Van elkaar leren hoe de onderneming succesvol te maken en te houden.

Een omgeving die mogelijkheden biedt voor ondernemers om elkaar te vinden en op projectbasis met elkaar samen te werken, acties op te zetten voor klanten, gezamenlijk te adverteren etc. Een platform om je vindbaarheid en klantenbestand te vergroten.

Promotie

Binnen het concept bewaken wij zoveel mogelijk dat er een goede mix van gebruikers per locatie is. Tbv de gebruikers zorgen wij voor een aantal promotie mogelijkheden. Zo plaatsen we de gebruikers op deze website welke goed wordt gevonden. Daarnaast delen we op social media kanalen zoals facebook berichten van gebruikers om het netwerk verder te verbreden.   

Een ruimte huren bij Health & More?

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van Health & More? Neem dan contact met ons op of kijk op www.wonenofwerken.nl
E-mail: klantenservice@vdhvastgoedmanagement.nl
Tel: 0348 - 48 40 10

Locaties
Woerden

Pompmolenlaan 26
3447 GK Woerden

Rotterdam

Marshallweg 7-47
3068 JN Rotterdam

Copyright © Health & More | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud