Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Locaties van health & more

Woerden

Health & More Woerden is gelegen aan de Pompmolenlaan 26 in Woerden. De locatie is goed en snel bereikbaar vanaf de A12 en gratis parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig. Met openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar. Vanaf het station is de locatie binnen fiets- en loopafstand. 

In dit gebied zijn onder andere ook het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, de Maartenskliniek, De Hall, Fit2go en Sportcity gevestigd. Dit maakt het naast de kinderdagverblijven, het stadhuis, de fietsenwinkel en verschillende opleidingsinstanties tot een levendig en gevarieerd bedrijventerrein.

Pompmolenlaan 26, 3447 GK Woerden

Rotterdam

De gebouwen van Health & More Rotterdam zijn gelegen aan de President Rooseveltweg, op een zichtlocatie. In de buurt zijn onder andere het gezondheidscentrum Ommoord, bibliotheek Ommoord, Apotheek Ommoord, Dirk van den Broek en Winkelcentrum de Hesseplaats gevestigd. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de rijksweg A20 en A16 en het parkeren is ruimschoots aanwezig en gratis. Openbaar vervoer, zoals trein, metro en bussen zijn op loopafstand te vinden. De locatie is centraal gelegen in de woonwijken Ommoord, Zevenkamp en Het Lage Land.

Marshallweg 7-47, 3068 JN Rotterdam

Locaties
Woerden

Pompmolenlaan 26
3447 GK Woerden

Rotterdam

Marshallweg 7-47
3068 JN Rotterdam

Copyright © Health & More | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud